Kouvolan keskustassa on liikkeiden hyvä toimia

Manski on nyt kompakti kokonaisuus, johon on helppo tulla asioimaan. Keskustassa piilee vielä paljon kehitysmahdollisuuksia.

Olen omistanut kiinteistön Kouvolan keskustassa keskeisellä paikalla yhdeksän vuotta. Koko tuon ajan olen ollut mukana keskustan kehittämisessä esimerkiksi arkkitehtikilpailujen tuomaristossa. Kouvolan Ydinkeskusta ry:n jäsenenä olen päässyt osallistumaan ja läheltä seuraamaan yhdistyksen aktiivista toimintaa keskustan elävöittämiseksi.

Minusta kävelykatu Manski on tällä hetkellä kompakti kokonaisuus, jossa liikkeiden on hyvä toimia ja asiakkaiden helppo tulla. Manskin uudistaminen katulämmityksineen lisää merkittävästi kadun käyttömahdollisuuksia ja viihtyisyyttä.

Kouvolan keskustassa on vielä paljon kehitettävää ja siten mahdollisuuksia. Matkakeskusalueen rakentuminen on keskustalle ja koko Kouvolalle tärkeä asia. Tällä hetkellä tyhjinä olevien liiketilojen markkinointia kaupungin ulkopuolisille yrityksille on niin ikään oleellista. Vuoden 2019 Asuntomessut ja kaikki Kouvolan imagoa parantavat toimenpiteet ovat lisäksi tervetulleita.

Tärkeimmät kiinteistöomistukseni, jotka käsittävät liike- ja toimistotiloja, ovat Kouvolan ohella Lahdessa. Kahdessa kaupungissa toimiminen avartaa näkemyksiä ja tuo sopivasti vertailupohjaa omistuksen kehittämiseen.

Juha Toivonen
Kiinteistönomistaja